boximg
Interim Management
U kunt in een positie komen waardoor u behoefte heeft aan tijdelijk ICT management. Voor het leveren van extra versterking in een vastgelopen situatie, een project wat specifieke kennis vereist, of puur ter ondersteuning omdat de deadline gewoon gehaald dient te worden....
boximg
Projectmanagement
Leidinggeven aan ICT projecten is een vak apart. Of het nu gaat om het doorvoeren van complexe wijzigingen, implementatie van (greenfield) infrastructuur oplossingen of het begeleiden van complexe migraties, bij ons bent u verzekerd van de juiste expertise...
boximg
Consultancy
Het huidige ICT klimaat is continu in beweging en onderhevig aan veranderingen. Ondernemen en investeren in uw ICT oplossingen betekent meer dan ooit: aanpassen, alert zijn, bereid zijn nieuwe werkelijkheden te accepteren en ernaar te handelen...


DUX-IT heeft een leidende positie op het gebied van interim- , projectmanagement en consulting binnen de ICT dienstverlening.

Onze aanpak is verhelderend, resultaatgericht, praktisch en waar nodig met een tikje lef. DUX-IT gelooft in samenwerken met elkaar en onze klanten. Daarmee realiseren we samen vernieuwende inzichten en heldere business.

Testimonials

 • Door de goede begeleiding, voorbereiding en communicatie aangestuurd door de projectmanager van DUX-IT is de migratie naar Microsoft Office 2010 zeer snel en soepel verlopen.

  Gert-Jan Schotmeijer

  Deltares

 • DUX-IT staat voor kwaliteit en is een betrouwbare partner. Door onze intensieve samenwerking realiseren wij het beste voor onze klanten.

  Arthur Nieuwland

  Insight24

 • We had the pleasure of working with DUX-IT on a large IT transformation project. They showed their professionalism in an environment with changing requirements yet managed to get the work done and keep the team motivated.

Onze klanten