Home   Diensten

Diensten

Management: Leidend in resultaat

U kunt ineens behoefte hebben aan tijdelijk management. Voor het vlottrekken van een vastgelopen situatie, voor een speciaal project, voor het opvullen van een lacune omdat werving van een vaste opvolger langer duurt, voor tijdelijke versterking van de directie of omdat het echt ‘vijf voor twaalf’ is.

U weet misschien nog niet helemaal precies wat u zoekt, maar wilt in ieder geval keuze en flexibiliteit. Door de grote variëteit en deskundigheid bied ik een breed palet aan managementoplossingen in verschillende vormen en op verschillende niveaus.

Of u nu een zware manager zoekt, een consultant of een projectmanager die vak zijn/haar vak verstaat, voor elke situatie is er een passende oplossing. U krijgt flexibiliteit en maatwerk.

Op hoofdlijnen bestaan mijn ICT diensten uit:

Team

Het is voor u plezierig bij uw vraag een deskundig klankbord te treffen; iemand die weet waar hij/zij het over heeft en uw strategische thema’s en specifieke kwesties begrijpt. Ik ben dan ook een sparringpartner voor zowel u als de aan ons geassocieerde interim-managers.

Verder praten

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op via het online formulier.